Betaalmethoden

Betaalmethode: iDEAL
Met iDEAL betaal je jouw aankopen op internet veilig en snel via je eigen online bankomgeving. iDEAL is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode.
Betalingen met iDeal zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.
Hoe betaal ik met IDEAL?
In de kassa kun je direct kiezen voor betalen met iDEAL. Kies je eigen bank en daarna word je automatisch naar de beveiligde omgeving van jouw bank gestuurd.

Betaalmethode: achteraf d.m.v. factuur
Ook is het bij ons mogelijk om achteraf te betalen door middel van een factuur die mee gezonden wordt met jouw bestelling. Deze optie is alleen mogelijk wanneer je voor of namens een bedrijf of instelling besteld.
Hoe betaal ik met factuur?
Wanneer je graag van deze optie gebruik wilt maken mag je telefonisch of via de mail, info@dekbedzonderovertrek.nl, jouw bestelling plaatsen. De factuur wordt dan meegezonden met de bestelling en deze moet binnen 14 dagen worden betaald.

Betaalmethode: directe bankoverschrijving
Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.
Hoe betaal ik met directe bankoverschrijving?
In de kassa kun je direct kiezen voor betalen door middel van directe bankoverschrijving. Maak dan het openstaande bedrag over naar: IBAN: NL50RABO0102137633 ter name van Hulleman Textiel B.V. en onder vermelding van je bestelnummer. Wanneer het geld op onze rekening staat bevestigen wij dit en verwerken wij jouw order.

Betaalmethode: PayPal
Ook is het bij ons mogelijk om te betalen met PayPal. PayPal is in principe een tussenschakel bij online betalingen. Het is een makkelijke, veilige manier om online aankopen te betalen.
Hoe betaal ik met PayPal?
Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je aanmelden met een e-mailadres. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar je tegoed op plaatst). PayPal is voor de koper gratis (bij betalingen in euro’s).