Ontwerp je eigen dekbed

Kun jij geen genoeg krijgen van jouw favoriete vakantie foto? Of wil je graag in slaap vallen onder een foto van jouw huisdier? Bij ons kun je heerlijk wegdromen onder een dekbed zonder overtrek met jouw eigen ontwerp! Ook kun je een bestand aanleveren voor een bijpassende kussensloop. Wacht niet langer en vul onderstaand contactformulier in, wij nemen dan contact met jou op om de voorwaarden van het aanlever-bestand te bespreken.

Een dekbed met eigen ontwerp aan de bovenzijde kost € 119,95 per stuk en een bijpassende kussensloop met eigen ontwerp kost € 24,95 per stuk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat hieronder jouw contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om de voorwaarden, waar het bestand aan moet voldoen, te bespreken.

Specificaties:
– De bovenkant is bedrukt met jouw ontwerp op 100% katoen satijn
– De onderkant is wit en 100% katoen
– De vulling van het dekbed is 250 gr/m² polyester
– Het dekbed is 145 cm breed en 200 cm lang en heeft aan de onderkant een instopstrook

Ook leverbaar met een satijnen kussensloop (60x70cm)

Voorwaarden:
– Een dekbed of kussensloop met jouw eigen foto of ontwerp kan alleen geretourneerd worden bij fouten in de confectie of in de stof
– De levertijd is tussen de 5-10 werkdagen
– Betaling is achteraf via factuur en binnen 14 dagen
– Lever je bestanden aan in .JPG of PDF. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper de print, je bent zelf verantwoordelijk voor de uiteindelijke kwaliteit