Hoesloos dekbed kopen | Dekbedzonderovertrek.nl

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd?
Wij proberen binnen 5 werkdagen jouw bestelling te bezorgen.

Kunnen de dekbedden in de wasmachine?
De dekbedden kunnen gewassen worden in je eigen wasmachine. Elk type dekbed heeft zijn eigen wasvoorschriften. Het is van belang dat je je aan onze wasvoorschriften houdt. Je kunt deze hier vinden.

Kan ik ook een eigen foto aanleveren om te laten drukken op een dekbed zonder overtrek?
Dit kan! Je foto moet wel aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Ga naar deze pagina om de voorwaarden te lezen.

Kan ik mijn bestelling retour sturen of omwisselen?
Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen in de originele doos retourneren. Let op: het dekbed moet ongebruikt en ongewassen zijn.

Verkopen jullie ook dekbedden aan bedrijven?
Jazeker. Dekbed zonder overtrek is een onderdeel van Hulleman textiel. Hulleman textiel maakt dekbedden voor de gezondheidszorg (ziekenhuizen, verpleeghuizen) wasserijen en hotels. Ga voor meer informatie naar www.hullemantextiel.nl

Ik vind het dekbed te warm. Is er ook een andere warmteklasse?
Omdat de dekbedden nog nieuw zijn is de isolatie waarde maximaal. Dit wordt na wassen uiteraard minder. Bij snellere overgangen in de seizoenen komt het vaker voor dat mensen koude of warmte meer als een probleem ervaren. Gaat het temperatuur verschil geleidelijk dan valt dit mee.

Wat zijn de verzendkosten?
Je betaald € 7.25 verzendkosten.

Verkopen jullie ook andere afmetingen?
Voor volwassenen hanteren wij de maat 145 cm breed en 200 cm lang en voor kinderen 120 cm breed en 150 cm lang. Wanneer je een andere lengte wilt is dit mogelijk, hier hoort wel een andere prijs bij. Mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom voelt het dekbed stug?
Dit ontstaat bij het drukken, onder hoge temperatuur,  van het dessin. Doordat er op deze manier wordt gedrukt blijft de kleur langdurig mooi. De stugheid verdwijnt vanzelf  na een aantal keren wassen.

Verkopen jullie ook tweepersoons dekbedden zonder overtrek?
Nee, helaas niet. Dit komt omdat de stoffen 160 cm breed zijn. Ook zou een tweepersoons dekbed niet passen in een standaard wasmachine.

Mijn vraag staat er niet bij. 
Mail je vraag dan naar info@dekbedzonderovertrek.nl of bel ons op 0546-575515