8.9
490 beoordelingen

Wasbare dekbedden

In 30 seconden je bed opgemaakt!

Met instopstrook

Gemaakt in Nederland

Hoesloos dekbed Brussel (2)

Wasbaar dekbed kopen bij dekbedzonderovertrek

Een normaal dekbed is vaak erg groot en dik en is niet in iedere wasmachine even makkelijk uit te wassen. Toch dient een dekbed eens in de zoveel tijd uitgewassen te worden om zo comfortabel en hygiënisch te kunnen slapen. U kunt er dan voor kiezen om een wasbaar dekbed aan te schaffen, dit maakt het allemaal een stuk gemakkelijk en vooral ook hygiënischer. Een wasbaar dekbed is een dekbed waar geen dekbedovertrek bij nodig is. Het wasbare dekbed is voorzien van een fijne buitenstof met mooi design. Het dekbed bestaat uit één deel die gemakkelijk in de wasmachine kan. Doordat het wasbare dekbed gemaakt is van een comfortabel, maar compact materiaal past deze in iedere wasmachine en is zo dus makkelijk uit te wassen. Doordat het dekbed wasbaar is, kunt u het dekbed eenvoudig wassen als u bijvoorbeeld ziek bent geweest. Het dekbed is wasbaar op 60 graden waardoor u bacteriën geen kans laat. Door de duurzame kwaliteit kunt u het dekbed wel tot 200 keer wassen, voordat deze vervangen hoeft te worden. Naast het wassen kunt u de het dekbed ook eenvoudig in een droger (tot 120 graden) laten drogen.

Waarom een wasbaar dekbed aanschaffen?

Een wasbaar dekbed brengt veel voordelen met zich mee en is een stuk makkelijker in gebruik dan een normaal dekbed met overtrek. Wordt het opmaken van uw bed een steeds lastigere klus en lukt dit allemaal niet meer zo goed? Dan is het aanschaffen van een wasbaar dekbed zeker aan te raden. Doordat er geen dekbedovertrek om het wasbare dekbed hoeft, kunt u het dekbed gewoon op bed leggen en instoppen doormiddel van de instopstrook. Op deze manier heeft u met één handeling uw bed al op gemaakt. Hoe makkelijk wilt u het hebben!

U kunt een wasbaar dekbed gebruiken voor verschillende gelegenheden. Zo is het wasbare dekbed erg makkelijk voor op een logeerkamer. Als er een logee is geweest kunt u eenvoudig het complete dekbed in de wasmachine stoppen en is deze weer schoon voor het volgende bezoek. Natuurlijk kan het wasbare dekbed ook gewoon op uw eigen bed liggen. Dit maakt het opmaken sneller en eenvoudiger, hierdoor vergt het opmaken van uw bed niet veel inspanning. Tevens heeft u uw dekbed gemakkelijk weer schoon en door de fijne materialen die worden gebruikt kunt u heerlijk comfortabel in bed liggen. Met meer dan 18 verschillende ontwerpen heeft u een ruime keuze in opdruk. Zo kunt u voor een dekbed gaan waarbij de opdruk egaal is, maar heeft u ook de keuze voor een opdruk met  bloemen of cactussen. Bekijk nu ons aanbod wasbare dekbedden en bestel er snel een online!

Hygiënisch en comfortabel slapen? Bestel het wasbare dekbed

Wat een wasbaar dekbed van Dekbedzonderovertrek.nl nog meer zo interessant maakt is dat deze gemaakt is van een brandvertragend materiaal. Dit maakt het dekbed, naast dat deze erg makkelijk is, ook nog eens veilig. Tevens zijn deze dekbedden antiallergisch, dit maakt ze ideaal voor mensen met een allergie of astma. Bestelt u een wasbaar dekbed in onze webshop? Dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Door de isolerende stof kunt u deze dekbedden het hele jaar door gebruiken, in de winter houdt deze u warm en in de zomer zorgt het voor een frisse nachtrust.

Wilt u ook het gemak ervaren van het wasbare dekbed ? Dan bent u bij Dekbedzonderovertrek.nl aan het juiste adres. Wasbare dekbedden worden al veel gebruikt in zorginstellingen en ziekenhuizen, maar zijn er nu ook om thuis van te profiteren. Vooral als u op leeftijd bent en het allemaal niet meer zo makkelijk gaat, dan is het hebben van een wasbaar dekbed van Dekbedzonderovertrek.nl een echte aanrader. U vindt in onze webshop verschillende dekbedden met leuke designs en printen erop. U kunt kiezen voor een rustige en lichte print of ga voor een vrolijk design met bloemen. De wasbare dekbedden zijn eenvoudig online te bestellen en dat tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u vragen over een van onze dekbedden of over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie en advies, zodat u binnenkort onder een heerlijk wasbaar dekbed ligt!

Bestel gelijk